Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een nieuwe dimensie van openheid

Een nieuwe dimensie van openheid

Het motto van Vauth-Sagel voor Interzum 2019 is OpenUp. Die vraag naar meer openheid verwijst enerzijds naar de producten en de bedrijfscultuur, en de manier waarop we ruimtes gebruiken. Tegelijk is het bedoeld als een aanmoediging om bezoekers te inspireren. Zo wil Vauth-Sagel partners en klanten aanzetten om zelf met de nieuwe openheid aan de slag te gaan.

Van 21 tot 24 mei staat Vauth-Sagel op het wereldevenement voor meubel- en interieurbouw in Keulen met een compleet nieuw beursconcept. De stand van de systeemcomponentenfabrikant wordt gekenmerkt door een nieuwe openheid. “De herlancering van ons merk in 2017 was al gebaseerd op het fundamentele besef dat de wereld aan het veranderen is”, zegt Claus Sagel, CEO van Vauth-Sagel. “We begonnen onze transformatie twee jaar geleden actief vorm te geven. We stelden ons open voor een nieuw imago, nieuwe markten, en omarmden nieuwe technologieën om onze klanten beter te helpen. OpenUp is nu de volgende logische stap op deze reis. “

Systeemoplossingen voor elke ruimte

Er zijn geen duidelijk gedefinieerde grenzen in open interieurs. De beursstand biedt de perfecte setting om aandacht te vestigen op producten die meestal op de achtergrond. Voor het eerst toont Vauth-Sagel oplossingen voor alle woonruimtes: de keuken, de bijkeuken, de badkamer, de slaapkamer en de woonomgeving in zijn geheeld. Voor elk plekje heeft Vauth-Sagel efficiënte ruimteoplossingen in het aanbod.

Bermabru

CEO Claus Sagel.

 

Ervaar OpenUp multidimensionaal

Het nieuwe motto OpenUp mag je vrij letterlijk interpreteren: je opent een deur en ziet meteen hoe efficiënt de ontwerpoplossingen van Vauth-Sagel ruimtes ontgrendelen en daardoor meer ruimte creëren – vaak zelfs waar je het het minst zou verwachten. Een paar interessante nieuwe producten vervolledigen de Interzumstand, vooral op het gebied van wonen, badkamers en slaapkamers.

OpenUp is echter meer dan een beschrijving van de verschillende dimensies van de beursstand. Het is ook een uitnodiging voor iedereen die geïnteresseerd is in toekomstig huisontwerp. Het familiebedrijf nodigt bezoekers, klanten en partners uit om op een nieuwe manier ruimtes te ervaren op de stand. Samen met Vauth-Sagel overschrijden ze de grenzen tussen de verschillende delen van het huis en geven ze vorm aan de manier waarop we in de toekomst zullen leven.

Ruim halve eeuw ervaring

Vauth-Sagel staat al meer dan 55 jaar voor eigentijdse en innovatieve opslagruimte-oplossingen. Het familiebedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt systeemcomponenten voor de keuken- en meubelindustrie die erop gericht zijn het leven van mensen comfortabeler te maken. Elk jaar vervaardigen 850 ervaren medewerkers meer dan 85 miljoen producten in Duitsland. “Vauth-Sagel maakt systeemoplossingen van hoge kwaliteit voor alle leefruimtes en voor iedereen”, vat de CEO samen. Met deze belofte vervult Vauth-Sagel de wensen van zijn klanten over de hele wereld met inspirerende innovaties voor hun productontwerp en fittingen om ervoor te zorgen dat ze altijd een belangrijkse stap voor zijn.

OpenUp is op Interzum te vinden in hal 7.1, stand C020. Je ervaart er de Vauth-Sagel aanpak van 9 uur ’s ochtends tot’ s avonds laat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.