Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een pleidooi voor echt koken
Volledige flexibiliteit tot zes pannen.

Een pleidooi voor echt koken

Ergonomischer, makkelijker én flexibeler

Stoves is altijd op zoek naar verbeteringen voor de hobbykoks. De fabrikant introduceert met trots haar vernieuwde assortiment ‘Deluxe fornuizen’, ontworpen om de keukenervaring in eigen huis nóg professioneler te maken. Met een focus op ergonomie, gebruiksgemak en veelzijdigheid zijn deze fornuizen niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtig gereedschap voor elke thuiskok.

Gebruiksgemak staat centraal in het ontwerp van deze Stoves-fornuizen.

Stoves heeft een diepgewortelde traditie als familiebedrijf in het noorden van Engeland. Tot op de dag van vandaag worden de fornuizen met de hand vervaardigd. Dit ambachtelijke vakmanschap staat garant voor de uitmuntende kwaliteit van Stoves-producten. Het is de toewijding aan vakmanschap en de aandacht voor elk detail die bijdragen aan de allure en kwaliteit van Stoves. De keuken fungeert als een visitekaartje voor een goed leven, waar men samenkomt om te genieten van heerlijke maaltijden en elkaars gezelschap.

Verbetering na onderzoek

Deze nieuwe generatie ‘Deluxe fornuizen’ is het resultaat van uitgebreid onderzoek onder Stoves-gebruikers wereldwijd. Hun feedback en behoeften vormden de inspiratie voor de talrijke verbeteringen en innovaties die deze fornuizen bieden. Gebruiksgemak staat centraal in het ontwerp van deze fornuizen. Stoves heeft geluisterd naar de roep om eenvoud en functionaliteit en heeft daarom gekozen voor een luxe knopbediening op de inductiefornuizen. Hiermee wordt het bedienen van de kookplaat een intuïtief en moeiteloos proces, zelfs in situaties waarin het aanraken van een touchscreen niet ideaal is, zoals bij natte handen of tijdens het koken. Daarnaast zijn de ‘Deluxe fornuizen’ uitgerust met maar liefst vier energiezuinige ovens, waarvan de lay-out zorgvuldig is heroverwogen om de ergonomie te verbeteren. Door de multifunctionele oven te verplaatsen naar een meer toegankelijke positie, worden knieën, rug en schouders ontlast tijdens het gebruik, wat resulteert in een comfortabelere kookervaring.

Een lust voor het oog in iedere keuken.

Aanpassen waar gewenst

Maar Stoves gaat verder dan alleen het verbeteren van de fysieke aspecten van koken. Het bedrijf erkent ook het belang van visuele esthetiek en gebruiksgemak. Daarom zijn de icoontjes van de ovenindicaties rondom de knoppen nu zwart in plaats van chroom, wat zorgt voor een betere leesbaarheid. Bovendien is het afleesscherm van het digitale leddisplay vergroot, waardoor het gemakkelijker is om de instellingen te zien en aan te passen.

Een van de meest opvallende innovaties in het assortiment ‘Deluxe fornuizen’ is de introductie van de zoneless inductiekookplaat. Dit ingenieuze systeem maakt het mogelijk om pannen over de hele kookplaat te verplaatsen, zonder dat er afzonderlijke kookzones nodig zijn. Dit gaat tot liefst zes pannen tegelijk. Dankzij geavanceerde elektromagnetische technologie past de plaat zich auto­matisch aan de grootte en vorm van de pan aan, waardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak wordt geboden. Deze functie is vooral geliefd bij thuiskoks die graag experimenteren met verschillende soorten pannen en kookstijlen, en die hun gerechten willen bereiden op hun eigen unieke manier. 

Thuis professioneel koken

Deze toepassing behoort tot het nichesegment, maar geeft wel aan welke ambities Stoves heeft en welke de fornuizenleverancier voor de échte hobbykoks wil beantwoorden.

Met deze Deluxe fornuizen beantwoordt Stoves wederom vragen van een wereld waar gemak vaak de boventoon voert. Stoves heeft zich al jarenlang toegewijd aan het bevorderen van het thuis koken. Met hun geavanceerde ‘Deluxe fornuizen’ brengen ze het plezier en de creativiteit terug in de keuken, en stellen ze thuiskoks in staat om te genieten van een authentieke culinaire ervaring, elke keer weer. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.