Platform over design en techniek in de keukenbranche
ETNA ovenlijn in matzwart. Van foodies, voor foodies

ETNA ovenlijn in matzwart. Van foodies, voor foodies

In een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel

Met de nieuwe ovenlijn in matzwart brengt ETNA het beste van twee werelden samen. Een modern design en een set aan nieuwe functionaliteiten die iedere foodie zal bekoren. Centraal staat het gebruiksgemak van de multifunctionele ovens. Knapperig brood zoals de bakker het maakt, verse pizza die uit een houtoven lijkt te komen en aardappeltjes op sterrenniveau. Met de nieuwe functies maakt ETNA de lekkerste home made gerechten voor iedereen bereikbaar. Het schoonmaken doet de oven zelf, dankzij de Pyrolyse of Hydrolyse functie. 

De ovenlijn in chic matzwart bestaat uit zes inbouwmodellen met een bedieningspaneel met touch control in combinatie met verzinkbare knoppen of een centrale druk- en draaiknop. Topmodel is de OPS916MZ, een multifunctionele oven met pyrolyse reinigingsfunctie. Door verhitting tot 500°C verandert het vuil in as, waardoor het gemakkelijk schoon te vegen is.  

Highlights ETNA ovenlijn in matzwart 

  • De ovens warmen in slechts vijf minuten op naar 200°C, 30% sneller dan traditioneel voorverwarmen
  • Met de SteamAssist functie wordt er tijdens het bakproces stoom toegevoegd. Zo kan brood op zeer hoge temperatuur gebakken worden zonder te verbranden en krijgt een knapperig korstje.
  • Gezonder frituren kan met de handige AirFry functie. In combinatie met de geperforeerde bakplaat hoeven frietjes of snacks niet meer tussendoor omgedraaid te worden. 
  • Met StepBake functie kunnen vooraf twee (bak)stappen achter elkaar in een keer worden ingesteld. Bijvoorbeeld voor het maken van aardappelgratin of lasagne. 
  • De nieuwe ETNA ovens benaderen met hun 300°C programma de prestaties van de traditionele houtoven. In een paar minuutjes is een pizza met de lekkerste bodem klaar. 
  • De ovens kunnen zonder chemische middelen schoongemaakt worden. Enkele modellen werken met Pyrolyse, anderen met Hydrolyse. Hierbij wordt de oven in 30 minuten gereinigd met stoom.

De ovenlijn in matzwart werd in juni al goed gewaardeerd door de Nederlandse foodies van Kieskeurig.nl. De ETNA OM916MZ kreeg het predikaat Best Reviewed en behaalde een testpanelscore van een 8,0. De ETNA OP316MZ scoorde bij het testpanel een 7,8.  

Verkoopadviesprijzen verschillen per model en variëren van €649,- tot €1499,-. www.etna.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.