Platform over design en techniek in de keukenbranche
Extra schwung in de keuken. Ruimer, efficiënter en meer stijl in één

Extra schwung in de keuken. Ruimer, efficiënter en meer stijl in één

SMEG heeft twee nieuwe producten op de markt gezet. Dit om het Italiaanse leven voor de Nederlandse keukengebruiker weer een stap dichterbij te brengen. Met de nieuwe 75 cm ovens en koelkasten tilt SMEG niet alleen meer de ruimte, maar ook de functionaliteit, energie-efficiëntie en stijl naar een hoger niveau.

Keukenmeubels voor 75 cm brede inbouwkoelkasten eindelijk beschikbaar als standaardmaat.

De 75 cm brede SO5100TB3 Linea Deep Black-oven van SMEG valt op en geeft extra schwung op de kookcultuur die het Italiaanse merk wil uitstralen. De royale binnenruimte is liefst 77 liter, en weet toch een goede energieklasse A+. te bewaken. De deuren zijn voorzien van driedubbel glas. Het binnenste glas, wat het meest in aanraking komt met de maaltijden die in de oven geplaatst worden, kan eenvoudig worden verwijderd en is hiermee simpel schoon te maken. 

De led-display, touch- en draaiknoppen maken de bediening van deze oven intuïtief en gebruiksvriendelijk. Met vier kookniveaus en temperaturen variërend van 50 °C tot 250 °C, biedt deze oven veelzijdigheid voor elke culinaire wens van iedere kookliefhebber. Het altijd vervelende schoonmaken wordt extra vergemakkelijkt door de toevoeging van stoomreiniging (vaporclean) van SMEG. 

De C875TNE koel-vriescombinatie omvat 280 liter koelruimte en 90 liter vriesruimte verdeeld over drie lades.

Met acht verschillende ovenfuncties, inclusief een ontdooifunctie op tijd, vormt de Linea Deep Black designoven een opvallende aanvulling op de keuken, niet alleen qua grootte maar ook qua uitstraling.

Meubelbouw omarmt 75 cm brede inbouwkoelkasten

Er waren tijdens de Küchenmeile in september vele blije gezichten te zien, bij de presentaties van keukenmeubelleveranciers die 75 cm brede inbouwkoelkasten als standaardmaat konden gaan leveren. Ook SMEG heeft hier direct profijt van met de C875TNE koel-vriescombinatie. Met een hoogte van 200 cm en geschikt voor inbouwnissen tot 75 cm breed, biedt deze een royale netto inhoud van 370 liter. Dit omvat 280 liter koelruimte en 90 liter vriesruimte verdeeld over drie lades. Met een geluidsniveauklasse B van slechts 35 dB(A) biedt de koel-vriescombinatie efficiënte prestaties met minimale geluidsafgifte.

De C875TNE integreert geavanceerde technologieën zoals de energiebesparende vakantiemodus, waarbij. de koelkast kan worden uitgeschakeld, terwijl de vriezer actief blijft. Daarnaast maakt de invertertechnologie gebruik van een warmtepomp, wat het energieverbruik aanzienlijk vermindert.

De deuren zijn voorzien van driedubbel glas.

Een fijne feature is de Life Plus-lade met 0 °C, waardoor vlees en vis langer vers blijven. De toevoeging van binnen-ledverlichting draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar biedt ook een heldere en overzichtelijke blik op de inhoud van de koelkast.

Nieuwe breedte als trend

Brand & Trade Marketing Specialist Anna-Lena Schotzki van SMEG: “Met de opkomende trend van ruimere keukenapparatuur sluiten de 75 cm ovens en koelkasten perfect aan bij de behoeften van de markt. Niet alleen bieden ze meer ruimte, maar ze passen ook naadloos in keukenkastjes van dezelfde breedte. Hierdoor wordt het totale keukenontwerp rustiger en wordt diversiteit aan apparatuur in SMEG’s assortiment benadrukt.”

Anna-Lena is verheugd dat SMEG op deze ontwikkelingen anticipeert: “We laten zien dat verschillende apparaten met deze breedtemaat bij ons beschikbaar zijn, zodat keukenontwerpers ze moeiteloos met elkaar kunnen combineren. Kastenleveranciers spelen in op deze niche, waardoor het aanbod van brede inbouwovens en -koelkasten niet alleen een praktische keuze wordt, maar ook een esthetische aanwinst voor de moderne keuken. In de zoektocht naar het juiste design én de juiste afmetingen bieden wij een uitgebreide en stijlvolle oplossing voor elke keuken.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.