Platform over design en techniek in de keukenbranche
Fluisterstil en Fan-tastisch droog

Fluisterstil en Fan-tastisch droog

Innovatieve superspecs bij nieuwe line-up vaatwassers brengen nog meer gemak in de keuken

Tijdens de ATAG Benelux huisshow 2022 presenteerde ETNA een nieuwe line-up vaatwassers, bestaande uit zeven inbouw vaatwassers en één vrijstaand model. Met deze introductie maakt het bedrijf gebruik van de kracht van meerdere merken onder een dak. In de nieuwe line-up zijn enkele in huis ontwikkelde unieke specificaties nu ook beschikbaar voor ETNA modellen.

De nieuwe lijn kent acht modellen. Deze lijn is zo opgebouwd dat er voor elk budget een juist model is. Nieuw binnen de categorie inbouwvaatwassers zijn de twee modellen met sleepscharnier. De lijn kent twee XXL-modellen om aan de toenemende vraag naar grote modellen te kunnen voldoen. De line-up bestaat uit een mix van modellen met twee korven of modellen met een derde besteklade. Deze laatste bieden zelfs ruimte voor 16 couverts. 

De vaatwasser ziet er niet alleen esthetisch goed uit, maar is ook functioneel én heeft alle ruimte om de hele vaat te doen.

We hebben een aantal specificaties op een rij gezet:

Fan-tastisch droog

Het nadrogen van de vaat, zoals plastic bakjes, is nog steeds een ergernis in veel huishoudens. Met de drie topmodellen met FanDry is dit verleden tijd. Hoe het werkt? Door de TurboFan in de deur wordt de vochtige lucht uit de vaatwasser gehaald terwijl koele, droge lucht de vaatwasser binnenkomt. De vochtige lucht condenseert in het ventilatiekanaal. De droge lucht wordt vervolgens uitgeblazen en het resterende water wordt afgevoerd. Na afloop van het programma opent de deur van de vaatwasser automatisch. Zo is de vaat niet alleen schoon maar ook extra droog.

Bovenkorf verstelbaar met belading.

Fluisterstil en duurzaam

Vijf modellen van de line-up zijn voorzien van een stille en efficiënte koolborstelloze motor. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Deze modellen hebben energielabel C en zijn de stilste in de markt. De twee inbouw-topmodellen hebben een geluidsniveau van slechts 39 dB. De vaatwassers hebben tevens een speciaal nachtprogramma. Dit programma duurt weliswaar langer, maar zorgt ervoor dat het geluidsniveau terugloopt tot 37 dB. 

De volledig uittrekbare onderkorf.

Autodose

Nog een primeur: de vrijstaande vaatwasser is met recht een topmodel te noemen. Het luxe geborstelde zwarte exterieur verraadt al dat de binnenkant vol zit met luxe specificaties. Uniek is dat deze vrijstaande vaatwasser is uitgerust met Autodose. Deze functie bespaart tijd, energie en vaatwasmiddel. Je vult de vaatwasser eens per maand met een vaatwasgel en deze stemt de hoeveelheid automatisch af op het wasprogramma. Zo heb je er minder omkijken naar en gebruik je niet onnodig veel vaatwasmiddel. 

Gemak dient dus de consument. Daarom is elk model uitgerust met slimmigheden om het doen van de vaat nog makkelijker te maken. Flexibele besteklades waarmee je eenvoudig ruimte creëert voor het plaatsen van wijnglazen in de middelste korf of juist een deelbaar bestekmandje die je eenvoudig op verschillende manieren in de onderkorf plaatst? Zeg het maar! 

De FanDry zorgt voor extra droge vaat.

Regel eenvoudig de hoogte van de bovenste korf, zelfs wanneer deze al ingeruimd is. Uniek aan de inbouwmodellen is ook dat de onderste korf volledig uittrekbaar is. Zo voorkom je beschadigingen aan de borden bij het uitladen van de vaatwasser. 

Om al deze superspecs kenbaar te maken aan de eindgebruiker heeft ETNA een uitgebreide set aan ondersteunende materialen ontwikkeld. Benieuwd hoe? Bekijk de modellen via de website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.