Platform over design en techniek in de keukenbranche
Geen ‘gaten’ meer in showrooms keukenspeciaalzaken
De nieuwe locatie van Onlinekeukenveiling.nl in Den Bosch.

Geen ‘gaten’ meer in showrooms keukenspeciaalzaken

Wat doe je als je groeit, als de business structureel toeneemt én als je vol met gezonde ambitie zit? Wel, het antwoord is niet zo heel ingewikkeld: je verhuist naar een groter pand om de verdere basis te leggen voor al die plannen! Leon van Wijk, mede-eigenaar bij Onlinekeukenveiling.nl vertelt over de verhuizing van Gameren (850m²) naar de nieuwe locatie in Den Bosch (1500m²): “We creëren nu nieuwe kansen om andere activiteiten te ontplooien.”

Leon legt uit dat er natuurlijk de hoop is dat ergens begin april nog een feestelijke opening kan worden georganiseerd. “Door al die coronaperikelen én -beperkingen, is dát er in de afgelopen maanden helaas nog niet van gekomen maar vanzelfsprekend willen we onze zakelijke relaties graag laten zien waar we nu staan.”

Marktpositie opbouwen

Uiteraard gaat het ook om de richting die Onlinekeukenveiling.nl op de nieuwe locatie in wil slaan. Leon: “Voor ons is nu het belangrijkste doel dat alle keukenspeciaalzaken van Nederland ons op een gegeven moment kennen. Daarnaast gaan we ons richten op de Belgische markt. Ook daar is veel potentie voor ons om door te groeien. En, we ervaren intussen toenemende belangstelling vanuit Duitsland. De eerste Duitse keukenspeciaalzaak is akkoord. Dus ook daar willen we vanzelfsprekend een marktpositie opbouwen.”

Met onze enorme voorraad zorgen wij ervoor dat keukenspeciaalzaken in Nederland geen ‘gaten’ hebben in hun showrooms.

Showroomcontinuïteit

Leon vertelt dat Onlinekeukenveiling.nl feitelijk de showroomcontinuïteit van de keukenspeciaalzaken organiseert. “Wij zijn voor hen het platform dat keukenzaken ontzorgt bij de verkoop van showroomkeukens. Naast showroomkeukens kunnen we tevens helpen bij een apparatuurwissel, voor zowel de keukenzaak als de leveranciers. Wij zorgen er voor dat de keukenspeciaalzaken van Nederland geen ‘gaten’ hebben in hun showrooms.” 

In het magazijn in ’s Hertogenbosch staan circa 30 showroom-/tweedehandskeukens. “Maar dat kunnen we nu dus opschalen naar ongeveer 50.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.