Platform over design en techniek in de keukenbranche
GN Kantentechniek & Fravol Nederland

GN Kantentechniek & Fravol Nederland

Twee specialistische disciplines onder één dak.

Na 4 succesvolle jaren door GN Kantentechniek te zijn gedistribueerd wordt het assortiment kantenlijmmachines van de Italiaanse machinebouwer Fravol sinds 1.1.2022 door Fravol Nederland voortgezet. Het machinaal verwerken van kanten is zeer specialistisch geworden. 

Zowel diverse lijmsystemen als uiteenlopende plaatmaterialen maken het verwerken veeleisender. Met advies, verkoop en onderhoud richt Fravol Nederland zich op de Nederlandse en Belgische (Vlaanderen) markt. Door de aanwezige vakkennis, support en eigen servicedienst wil Fravol

Nederland zich op deze manier onderscheidend maken en zich enkel bezig houden met het aanbieden van innovatieve oplossingen voor de verwerking van kanten. GN Kantentechniek daarentegen levert de verbruiksproducten en is specialist in o.a. kantenband, smeltlijmen, reinigers, deuvels en stokken voor de interieurbouw, meubelindustrie, timmerbedrijven en groothandel.

GN Kantentechniek levert uit voorraad de producten van enkel A-merken waaronder Lamello, Frencken, Hranipex, Jowat, Klingspor en Riepe.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.