Platform over design en techniek in de keukenbranche
Herlancering van de Naber website: overtuigende features in een geheel nieuw kleedje gestoken!

Herlancering van de Naber website: overtuigende features in een geheel nieuw kleedje gestoken!

Naber start met de nieuwe website! Met het GO LIVE op woensdag 6 september 2023 luidde het voor Naber, de aanbieder van een compleet assortiment aan keukenaccessoires: vooruit met een kersverse lay-out, veelvuldige nieuwe functies en de uitgebreid gerenoveerde webshop!

De complete hervorming van de website overtuigt met een groot aantal interessante features. Gaande van de duidelijke menunavigatie over het veelomvattende, daarbij steeds overzichtelijk gestructureerde informatieaanbod tot de voordelige gebruiksvriendelijke details van de webshop – er is gedacht aan alles wat tot het motto „Met Naber naar de perfecte keuken“ behoort.

Aantrekkelijk verschijningsbeeld

De aantrekkelijke en overzichtelijke lay-out van de nieuwe Naber website is op een gemakkelijke oriëntering en korte afstanden afgestemd. De geslaagde combinatie van de teksten en foto’s stimuleren de creativiteit – al snel komen er ideeën voor een geslaagde samenstelling van doordachte oplossingen op het gebied van keukenaccessoires aan het licht. Talrijke filterfuncties vereenvoudigen het zoeken naar producten en helpen om bij de selectie tijd te besparen.

Uitgebreide informatiediversiteit

Voor de overzichtelijke presentatie van alle accessoires biedt zich een uitgebreid downloadaanbod aan. Het maakt het snel downloaden van aanschouwelijk vormgegeven productbrochures, uitvoerige videobeschrijvingen en actuele gedrukte catalogi mogelijk. Onmiddellijk grasduinen en ontspannen uitzoeken zorgen voor inspirerende impulsen voor boeiende planningsstappen.

Het nieuwe domein “Magazine” verbindt producten en accessoires via kruisverwijzingen met aanverwante redactionele bijdragen aan bepaalde thema’s. Zo wordt gelijktijdig een leerzame kijk op de hele wereld van de keukenaccessoires geboden. Op basis hiervan ontstaat boeiende en informatieve lectuur voor zowel de Naber klanten in de dealersector als consumenten!

Productieve webshop

Altijd al was een uitmuntende service rond de bestelling van artikelen voor Naber vanzelfsprekend. Dat belooft ook de nieuwe, productieve webshop. Door een groot aantal snel bereikbare bijkomende functies is de online productbestelling bij Naber tijdens alle fasen gemakkelijk en transparant.

Gedetailleerde productbeschrijvingen, spoedbestelling, bestelhistorie, budgetbeheer voor accounts en subaccounts, opmaak van omzetstatistieken en veel meer zijn dag en nacht oproepbaar. De modernste internettechniek zorgt voor consequente gegevensbescherming. Onmiddellijke informatie over beschikbaarheid, leveringstermijnen en optionele accessoires ronden de vlotte aankoop af.

Highlight op de area30

De nieuwe online aanwezigheid zal ook een highlight op de Naber beursstand H 21 bij de area30 zijn. De ontmoeting met beslissers uit industrie en handel, creatievelingen, opiniemakers en trendscouts biedt een ideale gelegenheid om het nieuwe verschijningsbeeld en de webshop in het kleinste detail aanschouwelijk te presenteren. Voor alle beursbezoekers vast en zeker een inspirerende belevenis!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.