Platform over design en techniek in de keukenbranche
Naber verwerft rechten op het traditionele merk WESCO Arnsberg
Hans-Joachim Naber is de onvermoeibare drijvende kracht achter de ontwikkeling en realisatie van innovatieve producten. Ingrid Naber bestuurt doelbewust de ressorts personeel, organisatie en financiën. Lasse Naber realiseert met sprankelende geest de afstemming op de toekomst van de onderneming.

Naber verwerft rechten op het traditionele merk WESCO Arnsberg

De Naber GmbH, een toonaangevende aanbieder van keukenaccessoires gevestigd in Nordhorn, heeft uit de insolventie van M. Westermann & Co. GmbH en haar dochterondernemingen een aantal activa van WESCO verworven.

Naber zal de populaire WESCO-producten zelfstandig blijven aanbieden en zo hun beschikbaarheid voor de keukenverkopende handel en de keukenindustrie garanderen. Dit accentueert Naber’s engagement voor kwaliteit en innovatie en verstevigt haar positie als toonaangevend leverancier van keukenaccessoires in de branche.

De familie Naber heeft als directeur van Naber GmbH het volgende commentaar op de overname gegeven: “We betreuren het enerzijds zeer dat we een langdurige en bevriende zakenpartner verliezen. Aan de andere kant zijn we echter blij dat we de WESCO-producten in ons assortiment kunnen integreren. We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding ons aanbod zal verrijken en onze klanten de beste oplossingen op de markt zal blijven bieden.”

De exacte voorwaarden van de verwerving werden niet kenbaar gemaakt. Naber is echter van plan, binnenkort bijkomende informatie ter beschikking te stellen.

Over Naber GmbH: de firma Naber GmbH hecht veel belang aan kwaliteit en innovatie. Ze streeft ernaar, haar klanten de beste producten en diensten op de markt te bieden. Het motto luidt: “Met Naber naar de perfecte keuken”. Met de overname onderstreept Naber deze claim en haar positie als toonaangevende aanbieder van keukenaccessoires in Europa.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.