Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuw: uittrekbaar kastsysteem van Kesseböhmer

Nieuw: uittrekbaar kastsysteem van Kesseböhmer

Na de vaste legplanken en de lades is er iets nieuws op de keukenmarkt. Een kastinrichting die eruitziet als een ijskast, alle producten zichtbaar en grijpbaar maakt, en zo ruim is dat je er een weekvoorraad voeding voor vier personen in stockeert. Maak kennis met de Tandem van Kesseböhmer. Nog niet zo lang verkrijgbaar bij specialist in meubelbeslag en kastinrichting Van Opstal en nu al een succesproduct. 

“De Tandem van Kesseböhmer is eenvoudig en geniaal tegelijk”, begint gedelegeerd bestuurder van Van Opstal Jacques Werbrouck zijn verhaal. “De kastinrichting bestaat uit twee rekken, een aan de deur en een in de keukenkast. Als je de deur van de kast opent, rolt het rek automatisch naar voren. Je hebt maar één hand nodig om de kast open te doen en er iets uit te nemen, en je ziet in een oogopslag wat er allemaal in de kast staat. De Tandem vormt een mooie harmonie met de ijskast. Want je krijgt twee hoge meubels die aan de buitenkant én de binnenkant op elkaar lijken. En alle voeding staat, als je dat wilt, overzichtelijk bij elkaar.”

Verstelbare inhangmanden

De Tandem van Kesseböhmer is flexibel. Je verstelt elke mand in de hoogte, zowel in de deur als in de kast. Ook nadien past je klant die hoogte zelf nog aan. De hoge kastinrichtingen, van 1.100 mm en 1.700 mm, zijn het populairst. Toch heeft Tandem ook een uitvoering voor onderkasten, van 800 mm hoog. Nog een belangrijk technisch kenmerk is dat het deurrek aan de zijkant van de kast wordt vastgemaakt. De kast draagt dus het gewicht van het hele rek. Zo is er geen risico op afhangende deuren.

Uittrekbare kastinrichting.

Uittrekbare kastinrichting.

 

Voor elk wat wils

Voor de uitvoering van de inhangmanden kun je uit 3 opties kiezen:

1. Voordelig: zilvergrijs met een ronde rand.

2. Trendy: antraciet met een open, brede rand.

3. Luxe: zilvergrijs met een open, brede rand in chroom.

Het hele beslag, de kaders en de glijders van de inrichting zijn afgewerkt in de kleur naar keuze.

Jacques Werbrouck: “Het doel is om de beslagsystemen van alle keukenkasten op elkaar af te stemmen. De 3 opties in de keukenmanden vind je trouwens terug in het volledige assortiment van Kesseböhmer, ook bij de onder-, boven- en hoekkasten. Zo heb je een aanbod voor ieders smaak en budget.”

Van Opstal heeft een grote voorraad van alle beslagsystemen van Kesseböhmer. Alles, ook de Tandem, is onmiddellijk beschikbaar en leverbaar. De Antwerpse verdeler van meubelbeslag en kastinrichtingen heeft vestigingen in Aartselaar en Apeldoorn, 9 vertegenwoordigers permanent op de baan in de Benelux en een assortiment van meer dan 30.000 artikelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.