Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe inkoopmanager bij Naber
Mathias Schonhoff en Friedrich Kotmann.

Nieuwe inkoopmanager bij Naber

Op de inkoopafdeling van de firma Naber GmbH doet zich tegen eind januari 2024 een personeelswissel voor die de bedrijfsleiding en collega’s ten zeerste betreuren: na ongeveer 43 jaar verbondenheid met het bedrijf gaat de inkoopmanager en zaakwaarnemer, de heer Friedrich Kotmann, met pensioen. Sinds 15 januari 1981 heeft hij dankzij zowel zijn commerciële knowhow als zijn enthousiasme op het gebied van hoogwaardige keukenaccessoires beslissend mee vorm gegeven aan de successen van Naber.

Niet minder groot dan de treurnis is echter de vreugde, een uitermate competente nieuwe inkoopmanager aangetrokken te hebben: de heer Mathias Schonhoff, sinds 1 maart 2022 bij Naber onder contract, neemt deze verantwoordelijke functie in februari 2024 van de heer Kotmann voor zijn rekening. Jarenlang stond hij aan het hoofd van de inkoopafdeling van een regionale, in de machinebouwsector actieve onderneming en van 2015 tot 2022 stond hij in voor de gehele voorraadbeheersing, logistiek inbegrepen. Ondersteund wordt de heer Schonhoff door de heer Guido Lammering die voor de operationele inkoop verantwoordelijk is.

Tegen de achtergrond van deze ruime praktische ervaring en dankzij zijn winnaarsmentaliteit wordt met de heer Schonhoff het op innovatie afgestemde bedrijfsbeleid van Naber voortgezet. Voor zijn decennialang vooruitziend en betrouwbaar handelen bij de inkoop van het in Nordhorn gevestigde familiebedrijf brengt de bedrijfsleiding haar hartelijke dank aan de heer Kotmann tot uiting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.