Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe openheid  op Interzum

Nieuwe openheid op Interzum

Tijdens Interzum in Cologne riep Bermabru onder het motto ‘Open towards innovation’ op tot een nieuwe vorm van openheid. Openheid in al zijn facetten: op productvlak, corporate culture interieurtrends,… Maar bovenal wilde de verdeler van onder meer Vauth-Sagel bezoekers inspireren om het anders aan te pakken.

Als invoerder en verdeler van meubelbeslag, keukenaccessoires en bouwbeslag kleurt Bermabru graag eens buiten de lijntjes. Fabrikant Vauth-Sagel heeft de juiste producten om dat te doen. Zo bleek tijdens de jongste editie van Interzum, dat niet toevallig het motto ‘OpenUp’ koos. Onder meer met de VS ELEMENTS, CORNERSTONE MAXX, ENVI en Planero kreeg het openheidsthema invulling.

Op maat van de toekomst

Leven en wonen evolueert aan een razendsnel tempo. De manier waarop we in de toekomst zullen leven, kenmerkt zich door een flexibel ruimtegebruik. Ontwerpers moeten hier volgens de standhouders dan ook maximaal op inzetten. Claus Sagel, CEO van Vauth-Sagel: ”Onze innovaties zetten woonruimtes om in nieuwe ruimtes. De producten bieden maximale flexibileit voor de gebruikers. En dat overal: in de keuken, de woonkamer, de slaapkamer én de badkamer.”

vs_envi_single_kitchen-kopieren

VS ENVI biedt dé flexibele oplossing voor afvalscheiding.

 

Met de uitreklade VS SUB Flex, de magnetische scheiders VS ADD Separator, de nieuwe breedte voor fronten VS SUB Basket en de VS COR Wheen Pro 75 voor optimale opslagruimte: het zijn maar enkele voorbeelden uit het gamma. Als interieurbouwer kan je de nieuwe technieken naar wens combineren, op maat van je klant.

Interieur in transformatie

In de toekomst bepaalt de kastgrootte niet langer de invulling van je kast. Integendeel. Het interieur bepaalt de buitenafmetingen. Met VS ELEMENTS zet Vauth-Sagel een belangrijke stap in hun transformatieproces. Het basiselement is een frame dat telkens kan worden aangepast met verschillende systeemtechnologieën en dus altijd perfect voldoet aan de behoeften van de gebruiker, ongeacht zijn leeftijd, levensfase of de respectieve zone in het huis. In tegenstelling tot vergelijkbare systemen, wordt VS ELEMENTS niet bepaald door de standaard interieurafmetingen van het kastlichaam en biedt daarom veel meer ruimte op het gebied van ontwerp en gebruik.

Op Interzum presenteerde Bermabru innovatieve oplossingen voor elk facet van het dagelijks leven. Ook voor afvalscheiding, in de vorm van de VS ENVI-reeks. De systemen – met oog voor hygiëne, esthetiek en duurzaamheid-, verdwijnen trouwens achter het keukenfront. Zo staat opgeruimd niet enkel netjes, maar ook stijlvol. En zo is je volgend project helemaal futureproof.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.