Platform over design en techniek in de keukenbranche
Novy wint Red Dot Award voor Novy Shelf Pro

Novy wint Red Dot Award voor Novy Shelf Pro

Prestigieuze designprijs beloont Novy voor innovatieve verlichting

Novy zet de laatste jaren steeds meer in op stijlvolle verlichtingselementen voor de keuken. Dit engagement werd nu beloond met een Red Dot Design Award voor de Novy Shelf Pro, een elegante en praktische wandplank met hypermoderne ledverlichting.

Novy zet in op verlichting

“We zijn uiteraard vereerd met deze internationale designprijs”, stelt Olivier Lambert, marketingdirecteur bij Novy. “De overname van de Nederlandse verlichtingsproducent Jansen & De Bont in 2022 toonde al aan dat we steeds meer belang hechten aan verlichting als een onderscheidend element. Want een slim gebruik van functioneel licht gecombineerd met sfeerlicht is nu eenmaal essentieel voor wie optimaal van de keuken wil genieten.”

Strakke vormgeving

De jury van de Red Dot Awards apprecieerde de consequent doorgevoerde strakke vormgeving, het slimme kleurgebruik en de herkenbare stijlelementen van de Novy Shelf Pro. Zij zorgen voor eenheid in de keukenverlichting en samenhang met de dampkap en kookplaat. De Novy Shelf Pro is gemaakt van gezandstraald en geanodiseerd aluminium, wat resulteert in een elegante, matzwarte afwerking.

Unieke bediening met gesture control

Ook de unieke bediening van het licht viel in de smaak. Onder de noemer gesture control kan met simpele handgebaren de breedte van de lichtbundel aangepast worden, maar kunnen ook kleuren gekozen worden, of kan men kiezen tussen sfeerlicht of functionele verlichting.

Een moderne keuken geeft je een rustgevend gevoel. Novy Shelf Pro kan hieraan een grote bijdrage leveren. Het minimalistische ontwerp vormt een mooi silhouet aan de muur. Naast extra ruimte voor accessoires biedt Novy Shelf Pro het optimale licht op het werkblad dankzij de geïntegreerde verlichting. Novy bewijst hiermee dat functionaliteit, design en technologie hand in hand kunnen gaan.

De Novy Shelf Pro wordt sinds dit jaar in Kuurne geproduceerd.

PRIJS: tussen € 1.299 en € 1.799 inclusief BTW ​

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.