Platform over design en techniek in de keukenbranche
Ontdek de chef in jezelf
Een wijntje op de perfecte temperatuur? Het kan dankzij de ATAG wijnklimaatkast.

Ontdek de chef in jezelf

Een duidelijk statement, ondersteund door een krachtige boodschap en bijbehorende productontwikkelingen. Daar pakt ATAG dit najaar mee uit. We staken bij alle merken van de groep ons licht op.

Het aanbieden van hoogwaardige keukenapparatuur, daar draait het bij ATAG om. Meer zelfs, met de introductie van ATAG Celsius°Cooking™ brengt het de mogelijkheid om elk gerecht tot op de graad nauwkeurig te bereiden tot in elke huiskamer. “Iedereen kent het van de oven. Je weet wél op hoeveel graden je een pizza bakt, maar om een perfecte entrecote of kabeljauw te maken, blijft het vaak een kwestie van ervaring opdoen. Zonde, want het kan ook in één keer goed! Daarom voegen wij Celsius Cooking toe aan onze inductiekookplaten”, klinkt het vol trots. “Wie dit wil kan zelfstandig aan de slag maar we bieden ook een smart cooking app aan die in verbinding staat met de kookplaat en de gebruiker dan stap voor stap tijdens de bereiding van het recept begeleidt.”

Koken op de graad nauwkeurig met het nieuwe ATAG Celsius°Cooking™.

Wijn is in

ATAG: “Een perfecte wijn serveer je het liefst op de perfecte temperatuur, na rusten op de juiste temperatuur bij een ideale luchtvochtigheid en beschermd tegen trillingen en UV-licht. Onze wijnklimaatkast doet precies dat.” Drie temperatuurzones zijn individueel instelbaar en dus helemaal van elkaar gescheiden. De kast biedt plaats voor 189 flessen, een tikkeltje minder wanneer gekozen wordt voor het handige en stijlvolle decanteer- en serveerschap. Ook handig: de labelscanner die in verbinding staat met de gekende Vivino-database. Het verhaal achter de wijn en de beoordeling van de wijn tover je zo tevoorschijn.

Stil maar krachtig, de nieuwe vaatwasser van ETNA.

Stille kracht

In een sfeervolle open woonkeuken moet de vaatwasser vooral een stille kracht zijn, meent ETNA. De nieuwe, volledig geïntegreerde vaatwasser is dat zeker met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Bijkomende handige snufjes: de deur die automatisch een klein stukje opent aan het eind van het programma waardoor de vaat op een duurzame manier extra droogt, het automatische programma waardoor de vaatwasser zich aanpast aan de inhoud en de vervuilings­graad, de vijf programma’s en tal van functies waarmee de vaat extra snel of hygiënisch gebeurt, en het leddisplay dat de resttijd aangeeft. Bovendien controleert het toestel zelf of er nog voldoende zout en glansspoelmiddel aanwezig is én het geeft dit ook aan.

De communicatie tussen kookplaat en afzuigkap gebeurt via Bluetooth.

Mooi makkelijk

Keukenapparatuur mooier en makkelijker maken, zo luidt de missie van Pelgrim. “AutoAir past mooi in dit verhaal”, leren we. “Een afzuigkap die automatisch aangaat wanneer de kookplaat geactiveerd wordt én zich aanpast aan de kookstand. Makkelijk toch? De afzuigkap kan je zelfs bedienen via de kookplaat waardoor er geen vieze vingers op de afzuigkap verschijnen en er geen stress ontstaat bij het zoeken naar de afstandsbediening.” AutoAir werd ontwikkeld voor negen afzuigkappen en zes inductiekookplaten zodat een keuze van maar liefst 37 combinaties voor de consumenten klaarstaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.