Platform over design en techniek in de keukenbranche
Review area30 2023: Nieuwe accessoires voor een sublieme sfeer

Review area30 2023: Nieuwe accessoires voor een sublieme sfeer

De drukke vaktechnische gedachtewisselingen over de vele nieuwigheden van de keuken- en keukenaccessoiresbranche lieten de area30 als een kosmos van vernieuwingen lijken die de algemene economische situatie met optimisme verrijkt. Op de Naber beursstand ging het bij de gesprekken vaak om relatief kleine innovaties die een grote impact op het comfort en een stijlvolle omgeving hebben. Boeiende nieuwigheden presenteerde Naber vooral in de assortimenten “Afvalverzamelaars” en “Kranen”, bij de verlichting en nisuitrusting en bij haar website, webshop inbegrepen.

Herlancering: nieuwe services op naber.com

Multimediale inhoud vormt een steeds belangrijker aspect van de Naber beurspresentaties. Op de area30 fungeerden de grote beeldschermen dit keer als etalage voor de compleet herziene website van de totaalaanbieder van accessoires. Dankzij de luchtige layout met duidelijke menugids en nieuwe functies vinden internetgebruikers bij de toegenomen hoeveelheid informatie al snel en opperbest hun weg. De firma Naber biedt steeds meer achtergrondkennis over haar producten en systemen en toont doordachte oplossingen voor perfecte keukens. Met teksten, foto’s, video’s, brochures, montagetips en de talrijke dwarsverwijzingen vindt men op naber.com het ene na het andere creatieve idee en inhoud van de sociale media. Ook de webshop onderging een make-over. Servicegerichte, bijkomende functies vereenvoudigen de inkoop en zorgen voor een maximum aan transparantie.

Cox® Base Q+ voor grotere watertanks

De praktische combinatieoplossing voor watertanks van de Quooker kranen en afvalverzamelaars heeft Naber door de variant Cox® Base Q+ uitgebreid. Daardoor kunnen niet meer alleen maar 3 liter tanks, maar ook 7 liter tanks van de Quooker modellen Combi en Combi+ op plaatsbesparende wijze naast de afvalverzamelaarbakken ondergebracht worden. Beide oplossingen voor de populaire multifunctionele kranen omvatten een overzichtelijk slang- en kabelmanagement voor het Quooker systeem en de wateraansluiting van de keuken. En ze overtuigen met de sterke punten van de SELECTAkit® kwaliteitsproducten: uiterst flexibele containercombinaties in zowel stabiele als lichtlopende en snel gemonteerde framesystemen zorgen voor een zo goed mogelijk gebruik van de beperkte opbergruimte in de onderkast van de spoelunit.

Elegant mat zwart voor nissen en wanden

Flexibele opbergmogelijkheden van een uiterst stijlvol type biedt het rek- en relingsysteem transFORM in het ACCOMODA® assortiment van Naber. De op mat zwarte oppervlakken opgestelde keuken- en woonaccessoires kunnen indirect verlicht worden. Daarvoor worden kleurwissel-LED-Stripes in de horizontaal of verticaal gepositioneerde basisprofielen van het systeem geplaatst en kunnen ze in het LUMICA® LIC LED-systeem of in een Smart-Home concept geïntegreerd worden. Het licht kan gedimd worden, de besturing lukt eenvoudig via de afstandsbediening of Bluetooth-app. Zoals op het beursterrein in Löhne getoond, kunnen wandlegborden, solitaire rekken en rekplanken gecombineerd worden, daarvoor de onontbeerlijke functionele elementen van het klassieke nissysteem zoals glashouders, opbergrekken, kruiden- en flessenrekken, strips met haken en een Powerbox met geïntegreerde contactdozen.

Keukenkranen compleet van roestvrij staal

Sommige kranen trekken als sculpturale blikvanger de aandacht in de keuken op zich. Gelijkaardig verging het de toenemende vormendiversiteit van de op de Naber beursstand getoonde keukenkranen. Met de nieuwe Namor serie van de artikelgroep ARMATE® SERVIZIO hadden de gepresenteerde modellen een sterke aantrekkingskracht op de vakbezoekers. Alle modellen van de Namor serie dragen de Naber signatuur. Deze staat voor perfect design, compleet van roestvrij staal en met de hoogste precisie. In drie hedendaagse vormgevingen zijn de Narmor kranen in de oppervlakken “Roestvrij staal geborsteld” en “Mat zwart” verkrijgbaar, naar keuze met zwenkbare uitloop of uittrekbare slangdouche. Tot de standaard uitrusting behoort de laminaire straalregelaar voor een niet spattende waterstraal die bovendien het waterverbruik doet afnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.