Platform over design en techniek in de keukenbranche
Sinks out of the box
Het korfpluggat is in de bodemplaat geïntegreerd.

Sinks out of the box

Het succesverhaal leest als een trein. Een eenmansbedrijf groeit uit tot een Europese speler, het productassortiment breidt uit van componenten voor grootkeuken, horeca en isotherme inrichtingen tot ook innoverende producten voor interieurbouw en particuliere keukens.

Met een uitgebreid aanbod rvs spoelunits en kranen, samengebracht in de divisie Linum Concept, timmert Linum Europe gestaag aan de weg. Onder meer de serie Pure R12 spoelunits, opvallend door hun essentiële design, is daarbij een paradepaardje.

Grootkeukenwaardig

Linum Europe laat niets aan het toeval over. Ook voor de Linum Concept-producten hanteert de fabrikant dezelfde kwaliteitseisen als voor het grootkeukengamma. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt (rvs AISI304), met een feilloos gepolijste zijdeglans afwerking. De naam van de serie Pure 12 verklapt dat het gaat om spoelunits met een minimale radius van 12 millimeter. In de serie vinden we zowel enkele en dubbele modellen in verschillende afmetingen, vierkant of rechthoekig. Allemaal zijn ze voorzien van een korfplug, geïntegreerd in de spoelbak.

Stevig verpakt uit voorraad leverbaar.

Handigheidjes

Linum zorgde voor enkele traditionele features, denk daarbij aan een geïntegreerde overloop en handige snufjes. Geïntegreerde klemmen met bevestigingsschroefjes garanderen een stevige montage. Deze klemmen zitten al op hun plaats bij levering. Bovendien voorziet Linum aan alle zijden van de spoelunit geluiddempende coatingstrips. “De spoelunits lenen zich uitstekend tot vlak-, op- en onderbouw, zelfs inlassen”, besluit de fabrikant. “Rvs AISI304 is de best mogelijke inoxsoort voor een intensief gebruik in ieder maatwerk keuken- of interieurproject.”

Supersnel ter plekke

Ook qua bestelling en levering zet Linum haar beste beentje voor. “De verzending gebeurt, uiteraard in een stevige verpakking, uit voorraad en op dezelfde dag als de bestelling”, klinkt het in Kuurne waar Linum Europe gevestigd is. “Bijbehorende sifonkits en meng­kranen maken het geheel compleet en montageklaar. Een nieuwe keuken verdient Linum Concept! We staan je graag te woord voor extra info. •

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.