Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuws

Succesvolle dagen met de Elica Roadshow!

Elica-showtrailer-1024×768-1

23 mei 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Afgelopen maandag 25 April stonden wij met de mobiele toonzaal van Elica bij het MAC PARK in Zwolle, op vrijdag 29 april stonden wij bij Holiday Inn Arena Towers in Amsterdam en op 12 mei stonden we in Eindhoven bij het Evoluon conference Center.

Iedereen was verrast door het indrukwekkende voorkomen van de mobiele toonzaal waarmee we in Zwolle, Amsterdam en Eindhoven stonden, er werden rondleidingen gegeven langs de verschillende modellen die te zien waren in deze toonzaal en daarnaast werd er gedemonstreerd hoe deze werkten. Ook was er een chef-kok uit België aanwezig die verschillende gerechten ging maken op de Nikolatesla kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Naast deze gerechten waren er ook hapjes en drankjes aanwezig. Het bezoek dat langs is geweest was zeer tevreden, kortom: zeer geslaagde dagen en zeker voor herhaling vatbaar!

Kans gemist dit allemaal persoonlijk mee te maken? Vanaf 21-05 tot en met 29-05-2022 is de mobiele toonzaal van Elica, aangevuld met de allernieuwste producten te bewonderen op de BATIBOUW in Brussel.

Via de volgende weblink zijn de allernieuwste plafondafzuigkappen te bewonderen:

Via de volgende weblink zijn de allernieuwste kookplaten met afzuiging te bewonderen: Elica Range Batibouw

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht