Platform over design en techniek in de keukenbranche
Succesvolle dagen met de Elica Roadshow!

Succesvolle dagen met de Elica Roadshow!

Afgelopen maandag 25 April stonden wij met de mobiele toonzaal van Elica bij het MAC PARK in Zwolle, op vrijdag 29 april stonden wij bij Holiday Inn Arena Towers in Amsterdam en op 12 mei stonden we in Eindhoven bij het Evoluon conference Center.

Iedereen was verrast door het indrukwekkende voorkomen van de mobiele toonzaal waarmee we in Zwolle, Amsterdam en Eindhoven stonden, er werden rondleidingen gegeven langs de verschillende modellen die te zien waren in deze toonzaal en daarnaast werd er gedemonstreerd hoe deze werkten. Ook was er een chef-kok uit België aanwezig die verschillende gerechten ging maken op de Nikolatesla kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Naast deze gerechten waren er ook hapjes en drankjes aanwezig. Het bezoek dat langs is geweest was zeer tevreden, kortom: zeer geslaagde dagen en zeker voor herhaling vatbaar!

Kans gemist dit allemaal persoonlijk mee te maken? Vanaf 21-05 tot en met 29-05-2022 is de mobiele toonzaal van Elica, aangevuld met de allernieuwste producten te bewonderen op de BATIBOUW in Brussel.

Via de volgende weblink zijn de allernieuwste plafondafzuigkappen te bewonderen:

Via de volgende weblink zijn de allernieuwste kookplaten met afzuiging te bewonderen: Elica Range Batibouw

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.