Platform over design en techniek in de keukenbranche
Verkoopzekerheid na Corona. Nolte Küchen opent alvast haar deuren.

Verkoopzekerheid na Corona. Nolte Küchen opent alvast haar deuren.

De maand september staat elk jaar volledig in het teken van de Küchenmeile A30. In het door de coronapandemie geteisterde 2020 is dat niet anders. De vraag of de jaarlijkse huistentoonstelling nu kan doorgaan of niet domineerde de hele keukenbranche. Nolte Küchen opent alvast haar deuren.

TORINO LACK - Lava softmatt

“Nolte Küchen is een sterke partner, ook in deze moeilijke tijden.”

 

Dit jaar is alles anders. Corona eist namelijk een hoge mate van flexibiliteit en doorzet­tings­vermogen van iedereen. Contact- en reisbeperkingen bevorderen de bereidheid om in het eigen huis te investeren en daar liggen kansen. “De Küchenmeile biedt de mogelijkheid om de handel een wel­gekomen duwtje in de rug te geven”, weet ook bedrijfsleider Eckhard Wefing. “Een uitgebreide herinrichting van de showrooms zou momenteel contraproductief zijn. Daarom vullen we ons assortiment gericht aan met sterke producten die onze partners verkoop­zekerheid bieden.”

Gerichte toevoegingen

Nolte Küchen liet zich voor de innovaties van dit jaar inspireren door producten die nu al succesvol zijn. “Deze gekende en beproefde zaken kregen een actueel en moderner jasje en moeten nieuwe impulsen geven die de handelaren in staat stellen om met een actuele en goed te verkopen collectie het jaar 2021 aan te vatten”, klinkt het bij de fabrikant. “Nolte Küchen is een sterke partner, ook in deze moeilijke tijden, en dat willen we tijdens de Küchenmeile A30, van 19 tot en met
25 september om precies te zijn, bewijzen. We luisteren naar onze klanten en reageren snel en gericht op hun behoeften.”

SPA Manhattan - Chalet Eiche

De collectie badkamermeubels van Nolte zal zij aan zij met de keukens getoond worden tijdens
de Küchenmeile A30.

 

Extra omzet

Dat Nolte Küchen naar haar klanten luistert, bewijst de fabrikant met de ontwikkeling van badkamermeubels voor Nolte SPA. De fabrikant identificeerde bij een aantal (grote) klanten de wens om keukens en badkamers op elkaar af te stemmen en deze bovendien bij één firma te willen aankopen. De voorstelling van de badkamercollectie was gepland voor Eurocucina maar zal nu dus tijdens de Küchenmeile gebeuren, zij aan zij met de keukens. “We geven handelaren de optie om zich nog breder te presenteren”, aldus Wefing. “Onze badkamermeubels zorgen voor meer verkoopmogelijkheden en mon­den hopelijk uit in extra omzet.”

SPA Nova Lack - Nachtschwarz Hochglanz

Veiligheid boven alles

Het nieuwe seizoen veilig beginnen, dat is het motto bij Nolte Küchen. Veiligheid is de prioriteit wanneer Nolte Küchen vanaf 19 september haar bezoekers ontvangt. De fabrikant ontwikkelde een plan om iedereen te beschermen tegen een bes­metting met het coronavirus. Een bezoek aan de huistentoonstelling, dagelijks geopend vanaf 9 uur, is daarom enkel mogelijk na aan­melding vooraf.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.