Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

AEG (Showroom)

WIJ ZIJN AEG.

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg – en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is.

Met een kenmerkend en geraffineerd randje, zorgen wij voor de juiste apparaten en ondersteuning.

We dagen je uit om meer uit je apparaten te halen, dan wat je gewend bent. Door intuïtieve en duurzame innovaties brengen wij je kookkunsten naar een hoger niveau. Zodat je moeiteloos restaurantwaardige gerechten op tafel kan zetten. We willen je inspireren om duurzamere keuzes te maken, voedselverspilling tegen te gaan en bovenal te genieten van heerlijk eten.

CHALLENGE THE EXPECTED

Over Electrolux

AEG. Part of the Electrolux Group

Electrolux maakt het leven voor miljoenen mensen mooier, plezieriger en duurzamer op het gebied van lekker koken, zorg voor kleding én huis en welzijn. Als toonaangevende leverancier van huishoudelijke apparaten plaatsen we de consument centraal bij alles wat we doen. Via onze merken AEG, Electrolux en Zanussi, verkopen we jaarlijks ruim 60 miljoen producten in 120 markten. In 2020 had de Electrolux Group een omzet van 116 miljard SEK en had 48.000 mensen in dienst. electroluxgroup.com

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Vennootsweg 1
2404 CG Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoonnummer 0172-468468 (optie 3 selecteren) E-mailadres showroom@electrolux.nl Website www.aeg.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.