Platform over design en techniek in de keukenbranche
Het perfecte aperitivo moment
Een wijnklimaatkast draagt bij aan het perfecte aperitivo moment.

Het perfecte aperitivo moment

een lichte snack, als opwarmer voor het diner. Het aperitivo moment is een ultieme gelegenheid om vrienden en familie samen te brengen, om te genieten van het goede leven en de rijke smaken die de wereld van wijn en gastronomie te bieden heeft. 

De wijnklimaatkast draagt bij aan dit onvergetelijke samenzijn door ervoor te zorgen dat elke druppel op zijn best wordt gepresenteerd. Het is een herinnering aan het mooie van het leven, de schoonheid van vriendschap en de magie van wijn.

Met de wijnklimaatkast is wijn op precies de juiste temperatuur te serveren.

Nuovo! De nieuwe greeploze wijnklimaatkasten

De nieuwe greeploze wijnklimaatkasten van Boretti zijn uniek te noemen. Wat maakt ze zo bijzonder? Ze kunnen naadloos geïntegreerd worden zonder gebruik te maken van een blende. De huidige collectie wijnklimaatkasten is uitgebreid met vier nieuwe varianten: Eén in  zwart en in mat antraciet, mét of zonder greep. De nieuwe modellen met vaste glazen fronten zijn ‘plug & play’ en spreken een breder publiek aan.

Uitstekende integratie in greeploze keukens

De wijnklimaatkast zonder greep heeft een deurhoogte van 745 mm en sluit exact aan bij de rastermaat X13 waar veel keuken­kastenfabrikanten mee werken. Daarnaast is het mogelijk om de greeplijst door te laten lopen boven de wijnklimaatkast en de plint door te laten lopen aan de onderkant. Er is geen blende nodig om het passend te maken. De wijnkastdeur is dan ook, net als bij normale kastdeur, te openen aan de bovenzijde. Boretti is de eerste in de markt die deze oplossing met een standaard glazen front aanbiedt. Een primeur!

Ook een variant met greep

De nieuwe wijnklimaatkast is ook verkrijgbaar mét greep. Bij deze variant loopt de deur langer door, waardoor deze ook uitstekend te integreren is. 

Perfect gekoelde wijnen

Door de wijnen te serveren op precies de juiste temperatuur, wordt de beleving éxtra speciaal. De wijnklimaatkast speelt hierin een cruciale rol, omdat hij zorgt voor het behoud van een constante serveertemperatuur voor elk type wijn. De wijnklimaatkast beschikt over twee temperatuurzones, geschikt voor witte, rode en mousserende wijnen. De kast is verkrijgbaar in zwart glas en chique mat antraciet glas, is geschikt voor 35 flessen, heeft dimbare ledverlichting, houten legplateaus op alle geleiders en een koolstoffilter voor optimale luchtkwaliteit. Met perfect gekoelde wijnen binnen handbereik, zou iedere wijnliefhebber een wijnklimaatkast moeten hebben. Een eyecatcher in de keuken, met veel liefde voor jouw wijncollectie.

De nieuwe wijnklimaatkasten zijn vanaf heden te bestellen en leverbaar vanaf begin 2024. Ga naar Boretti.com voor meer informatie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.