Platform over design en techniek in de keukenbranche
‘Met ons ontwerpt u meubels die trends zetten’
Door weer en wind comfortabel openen en sluiten van laden met Quadro Compact.

‘Met ons ontwerpt u meubels die trends zetten’

Inspiratie voor meubelwerelden van vandaag en morgen

We kennen ze wel, de megatrends van vandaag. Verstedelijking, New Work (werken om te leven in plaats van andersom) en individualisering veranderen onze levens, onze huizen en dus ook hoe we onze huizen inrichten en gebruiken. “Waar we vroeger beslag ontwikkelden om meubels uit te rusten met handige functies, creëren we vandaag antwoorden op deze trends”, klinkt het bij de beslagspecialist Hettich. “Meer zelfs, we durven zelf trends te zetten!”

Creativiteit in de keuken met FurnSpin.

Verstedelijking. New Work. Individualisering. Drie trends die onze manier van leven en wonen beïnvloeden. Maar voeg aan het rijtje megatrends gerust klimaatbescherming en duurzaamheid toe. Deze groene thema’s hebben eveneens hun impact op het dagelijkse leven, van wonen tot werken en alles daar tussen in. Hettich draagt deze thema’s heel hoog in het vaandel. Het is dan ook de reden dat de fabrikant tijdens de afgelopen Interzum haar beursdeelname officieel liet certificeren als CO2-neutraal. De stichting myclimate reikt dit certificaat uit en neemt alle aspecten van een beursdeelname in acht: transportmanagement, standbouw, hergebruik van de materialen, regionale catering met seizoenproducten, efficiënte inzet van personeel op de stand (dus ook hun verplaatsingen van en naar de beurs, eventuele overnachtingen) tot zelfs het afzien van het geven van giveaways. De CO2-uitstoot die toch plaatsvond, werd door Hettich gecompenseerd met de ondersteuning van een officieel erkend klimaat­beschermingsproject.

De meubelwereld draait door

Het is een gedurfde uitspraak van Hettich tijdens Interzum: “Met FurnSpin stellen we ongetwijfeld de beslaginnovatie van het jaar voor. Oude designpatronen gaan overboord en we geven creatieve impulsen aan meubeldesign.” Met FurnSpin verdwijnen openstaande deuren of kleppen volledig als sneeuw voor de zon. Een elegante twist onthult de ware toedracht van FurnSpin. De kast zorgt voor een spannende afwisseling tussen open en gesloten door de unieke ‘trans­lationele rotatiebeweging’. Dit keert als het ware de meubels volledig binnenstebuiten. Een elegante rotatie opent de kast en geeft toegang van twee kanten tot de voorwerpen die je er in opbergt (en die niet kantelen of wegglijden tijdens de draaibeweging). Diezelfde rotatie sluit de kast weer waardoor de meubelfronten weer tevoorschijn komen. “Een magische meubelervaring dankzij The joy of FurnSpin”, klonk het op de Interzum-stand. Hettich sleepte met FurnSpin bovendien een Interzum-award ‘Best of the Best’ in de wacht.

Veosys brengt het gekende comfort van binnen naar buiten.

Let’s go outside

Nu we het toch over trends hebben: de buitenkeuken mag niet ontbreken. Zeker sinds de coronapandemie en de lockdowns heeft onze tuin aan belang gewonnen. Wie buiten zit, wil graag buiten blijven en dus ook buiten een hapje en een drankje klaarmaken. En wie buitenkeuken zegt, zegt ook meubelbeslag voor buitenkeukens. Hettich: “Die producten moeten natuurlijk tegen alle omstandigheden bestand zijn én dezelfde kwaliteit leveren als de beslagsystemen voor binnen. Met Veosys, Quadro Compact en InnoTech Atira hebben we een outdoor-team samengesteld om u tegen te zeggen.”

Onder alle weersomstandigheden

Het schuifladesysteem InnoTech Atira voldoet aan EN1670 corrosie­bestendigheidsklasse 2 en krijgt van Hettich bovendien een chic design met strakke lijnen mee. Het systeem zorgt voor weerbestendig comfort met een breed scala aan opzetelementen en oplossingen voor de organisatie van de laden, en dat in verschillende beschikbare kleuren.

De ladegeleiders Quadro Compact zorgen met een belastbaarheid tot 40 kg voor betrouwbare loopeigenschappen van de laden in de buitenkeuken. Het aanwezige Silent System zorgt voor zachte, gedempte sluiting.

“Met Veosys maakten we speciaal voor de buitenkeuken een roestvrijstalen scharnier”, besluit Hettich. “De comfortfuncties die u kent van binnen komen dus naar buiten. Roestvrijstaal is bestand tegen temperatuurschommelingen, vocht en zout en dus ideaal voor
deze toepassing.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.