Platform over design en techniek in de keukenbranche
V-ZUG’s AiroClearCabinet blaast je omver met innovatie en kracht

V-ZUG’s AiroClearCabinet blaast je omver met innovatie en kracht

Niemand doet en kent innovatie zoals het Zwitserse V-ZUG. De expert in hoogtechnologische snufjes staat voor kwalitatieve thuisoplossingen die het dagelijkse leven aangenamer én specialer maken. Ook in de keuken, waar het merk opnieuw uitpakt met twee buitengewone nieuwigheden. De AiroClearCabinet V4000- en V6000-afzuigkappen zorgen dankzij een ingebouwd en high-end design voor ultiem kookcomfort zonder ongemakkelijke geuren en met muisstille discretie als hoogste goed.

Openingsbeeld en beeld hierboven: AiroClearCabinet V6000 inbouwafzuigkap met spiegelglas

Clean air, clean kitchen, clean mind

De AiroClearCabinet-afzuigkappen werden uitgedost met een reeks handige en geavanceerde hulpmiddelen die iedere kookervaring naar nieuwe hoogtes brengt. Zo verwijdert de unieke geïntegreerde actieve koolfilter tot wel 96% van de storende dampen en geuren die vrijkomen tijdens het koken. Zoals steeds denkt V-ZUG ook aan het gebruiks- en onderhoudsgemak, want dankzij het magnetische ComfortFix ontkoppel je de vetfilter zonder moeite om het schoon te maken. Daarnaast zorgt de verzadigingsindicatie ervoor dat je steeds up-to-date bent met de status van de filter. Dat alle bestanddelen ten slotte in de afwasmachine mogen, is als een zoete kers op een heerlijke taart.

AiroClearCabinet V4000 inbouwafzuigkap in ChromeClass

Hoorbare stilte

Waar de AiroClearCabinet V4000 volledig ingebouwd wordt in het kookveld, is de V6000-variant uitschuifbaar. Toch bieden beide modellen dezelfde sterke en efficiënte afzuigkracht. V-ZUG is gekend en geliefd om haar strakke ontwerpen en gaat bij haar nieuwste dampkappen dan ook niet voor minder. Het naadloos design van beide modellen verdwijnt bijna volledig in het keukeninterieur. De daadkrachtige SilentPlus-technologie dempt bovendien het motorgeluid en de trillingen voor een subtiele afzuiging die conversatie en kookplezier enkel bevorderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.